Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

(ls)
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE] POD ZŁOTYM ANIOŁEM
Po wizycie Magdy Gessler w restauracji Pod Złotym Aniołem w miejscowości Bolesławiec wiele się zmieniło. Mimo, że lokal nie zmienił nazwy, to zmodyfikował MENU, urozmaicił ceny serwowanych dań. Jakie są opinie klientów? Czy Kuchenne Rewolucje pomogły właścicielce Pod Złotym Aniołem?

Pod Złotym Aniołem Bolesławiec MENU, CENY

Bruschetta
Carpaccio wołowe
Sałatka z kurczakiem
Pieczeń ze schabu w sosie własnym z ziemniaczkami i kiszoną kapustą (22 zł)
rosół z trzech rodzajów drobiu : kaczki, indyka i kury z domowym makaronem
barszczyk na zakwasie w towarzystwie apetycznych "uszek"
gołąbki z ryżem, mięsem lub z kaszą gryczaną i sosem pomidorowym lub grzybowym
krokiety z pieczarkami i serem
pstrąga w lekkiej panierce w towarzystwie warzyw gotowanych na parze i frytkami
sałatki jarzynowej
zupę gulaszową z jagnięciną i grzankami (cena 24 zł)

Pod Złotym Aniołem Bolesławiec Kuchenne Rewolucje Gessler

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

Na deser można zamówić:
Kawę z likierem amaretto
Tort Schwarzwaldzki
firmowe lody
szereg drinków barmańskich
Słodki koktajl z truskawek
TBILISI WARSZAWA KUCHENNE REWOLUCJE GESSLER [MENU]

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

- Byłam tam w listopadzie zabraliśmy mamę na jej urodziny co do wystroju nic specjalnego ponuro i zimno jedna kelnerka może uczennica zachowywała się jakby tam była za karę ani razu się nie uśmiechnęła a podając jedzenie nawet nie patrzy na gości -mówi jedna z klientek restauracji Pod Złotym Aniołem.

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

-Mnie bardzo się podobało. Zamówiłem sałatkę jarzynową i pstrąga. Wszystko było bardzo dobre. Pod Złotym Aniołem to klimatyczne miejsce i cieszę się, że w końcu można tu posiedzieć i dobrze zjeść, a nie tylko wpaść z kumplami na piwo. -mówi Pan Ryszard, mieszkaniec Bolesławca.

-Nie tylko menu, ale tez ceny są przyzwoite. Pewnie dlatego opinie gości odwiedzających restaurację Pod Złotym Aniołem są pochlebne. -dodaje żona pana Ryszarda, która do Bolesławca sprowadziła się po ślubie.

Zobacz też: Czego jeszcze -zdaniem Magdy Gessler -musimy się nauczyć? [źródło: x-news]

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

"Niecodzienna przekąska zawitała do naszego menu przynosząc ze sobą zapach nadchodzącej wiosny.
Zapraszamy na skosztowanie pysznej sałatki jarzynowej już od dziś!"-zapraszają w ostatnim wpisie na fb właściciele restauracji.

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

Kuchenne Rewolucje to program, który powstał na licencji brytyjskiego formatu „Kitchen Nightmares" Przemian jednak nie dokonuje Gordon Ramsay tylko Magda Gessler. Angielski program emitowany od 2004 roku odniósł ogromny sukces, a Ramsay ma swoje programy zarówno w Europie i USA, w ponad stu krajach na całym świecie. Producenci zaczęli szukać rodzimych restauratorów, którzy będą ratować podupadające restauracje w kraju. W Polsce trafiło na Magdę Gessler.

POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]

Magda Gessler ma 62 lata, jest specjalistką i autorytetem w swojej branży. Jest właścicielką kilkunastu restauracji. Jest jurorką polskiej edycji MasterChef (obydwa emitowane przez kanał TVN)oraz redaktor naczelną serwisu SmakiZycia.pl.
W czerwcu 2005 ukazała się jej książka Kuchnia moja pasja, a w październiku 2007 Kocham gotować – Magdy Gessler przepis na życie. Zaprojektowała również własną kolekcję obrusów i serwet dla Fabryki Lnu Żyrardów

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany