Pod Złotym Aniołem Bolesławiec MENU, CENY
Bruschetta
Carpaccio wołowe
Sałatka z kurczakiem
Pieczeń ze schabu w sosie własnym z ziemniaczkami i kiszoną kapustą (22 zł)
rosół z trzech rodzajów drobiu : kaczki, indyka i kury z domowym makaronem
barszczyk na zakwasie w towarzystwie apetycznych "uszek"
gołąbki z ryżem, mięsem lub z kaszą gryczaną i sosem pomidorowym lub grzybowym
krokiety z pieczarkami i serem
pstrąga w lekkiej panierce w towarzystwie warzyw gotowanych na parze i frytkami
sałatki jarzynowej
zupę gulaszową z jagnięciną i grzankami (cena 24 zł)
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
Na deser można zamówić:
Kawę z likierem amaretto
Tort Schwarzwaldzki
firmowe lody
szereg drinków barmańskich
Słodki koktajl z truskawek
TBILISI WARSZAWA KUCHENNE REWOLUCJE GESSLER [MENU]
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
- Byłam tam w listopadzie zabraliśmy mamę na jej urodziny co do wystroju nic specjalnego ponuro i zimno jedna kelnerka może uczennica zachowywała się jakby tam była za karę ani razu się nie uśmiechnęła a podając jedzenie nawet nie patrzy na gości -mówi jedna z klientek restauracji Pod Złotym Aniołem.
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
-Mnie bardzo się podobało. Zamówiłem sałatkę jarzynową i pstrąga. Wszystko było bardzo dobre. Pod Złotym Aniołem to klimatyczne miejsce i cieszę się, że w końcu można tu posiedzieć i dobrze zjeść, a nie tylko wpaść z kumplami na piwo. -mówi Pan Ryszard, mieszkaniec Bolesławca.
-Nie tylko menu, ale tez ceny są przyzwoite. Pewnie dlatego opinie gości odwiedzających restaurację Pod Złotym Aniołem są pochlebne. -dodaje żona pana Ryszarda, która do Bolesławca sprowadziła się po ślubie.
Zobacz też: Czego jeszcze -zdaniem Magdy Gessler -musimy się nauczyć? [źródło: x-news]
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
"Niecodzienna przekąska zawitała do naszego menu przynosząc ze sobą zapach nadchodzącej wiosny.
Zapraszamy na skosztowanie pysznej sałatki jarzynowej już od dziś!"-zapraszają w ostatnim wpisie na fb właściciele restauracji.
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
Kuchenne Rewolucje to program, który powstał na licencji brytyjskiego formatu „Kitchen Nightmares" Przemian jednak nie dokonuje Gordon Ramsay tylko Magda Gessler. Angielski program emitowany od 2004 roku odniósł ogromny sukces, a Ramsay ma swoje programy zarówno w Europie i USA, w ponad stu krajach na całym świecie. Producenci zaczęli szukać rodzimych restauratorów, którzy będą ratować podupadające restauracje w kraju. W Polsce trafiło na Magdę Gessler.
POD ZŁOTYM ANIOŁEM BOLESŁAWIEC[MENU, CENY, OPINIE]
Magda Gessler ma 62 lata, jest specjalistką i autorytetem w swojej branży. Jest właścicielką kilkunastu restauracji. Jest jurorką polskiej edycji MasterChef (obydwa emitowane przez kanał TVN)oraz redaktor naczelną serwisu SmakiZycia.pl.
W czerwcu 2005 ukazała się jej książka Kuchnia moja pasja, a w październiku 2007 Kocham gotować – Magdy Gessler przepis na życie. Zaprojektowała również własną kolekcję obrusów i serwet dla Fabryki Lnu Żyrardów
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kochało się w nim pół Polski. Nie uwierzysz, jak teraz wygląda Makowiecki!
- Miszczak zrobił z Romanowskiej gwiazdę. Osoba z planu mówi, jaka jest naprawdę
- Za komunię u Magdy Gessler zapłacisz krocie! Cena za talerzyk jest powalająca
- Wielkanoc u Derpienski. Tak powinny wyglądać święta każdej SZANUJĄCEJ SIĘ kobiety