POD GOŁĄBKIEM RZESZÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH
Nowy wystrój wnętrz w Restauracji Pod Gołąbkiem najlepiej ocenić własnym okiem. Podobnie jak potrawy serwowane w lokalu - najlepiej je spróbować i sprawdzić, czy warto odwiedzić tę restaurację jeszcze raz. Wiadomo, że goście dawnego Pablo Picasso nie zjedzą tego do wcześniej. Z Menu zniknęły meksykańskie dania, pizza i makarony. Po Kuchennych Rewolucjach królem Pod Gołąbkiem jest... gołąbek. W różnych wersjach i wydaniach.
MENU MAGDY GESSLER W RESTAURACJI POD GOŁĄBKIEM
- Prozlak z pastą z bryndzy ( z pomidorkiem koktajlowym, świeżą pietruszką i papryką) w cenie 13 zł
- Zupa ziemniaczana ( z chipsem z bekonu, skwarkami i świeżą dymką) w cenie 12 zł
- Gołąbkowy talerz (gołąbek z pęczakiem i grzybami w sosie grzybowym, gołąbek z baraniną i ryżem w sosie pomidorowym, gołąbek z ziemniakami w sosie beszamelowym) w cenie 18 zł
- Gołąbki z baraniną ( z ryżem i sosem pomidorowym)w cenie 18 zł
- Pieczony prosiak (z pierogami, z jabłkiem i cynamonem w sosie własnym) w cenie 26 zł
POD GOŁĄBKIEM RZESZÓW MENU CENY
PRZYSTAWKI
- Zapiekanka z wędzona makrelą i pomidorem w cenie 17 zł
- Wędzony ser w panierce w cenie 18 zł
- Marynowane moskaliki w cenie 17 zł
- Kurczak Parfait w cenie 18 zł
- Carpaccio wołowe w sosie ostrym w cenie 25 zł
ZUPY
- rosół w cenie 10 zł
- flaczki wołowe w cenie 14 zł
- żurek z wędzonką i grzybami w cenie 14 zł
MENU I CENY W RESTAURACJI POD GOŁĄBKIEM W RZESZOWIE
DANIA GŁÓWNE
- Kotlet schabowy z kością (z puree ziemniaczanym)w cenie 23 zł
- Pieczona golonka w piwie i z warzywami (z ziemniakami) w cenie 25 zł
- Zrazy wołowe w sosie własnym (z kluskami i modra kapustą)w cenie 23 zł
- Kurczak supreme (z pieczonymi ziemniakami) w cenie 23 zł
- Zapiekany filet z łososia pod ziołową kruszonką (podany na szpinaku i z ryżem) w cenie 26 zł
RZESZÓW: POD GOŁĄBKIEM - CO W MENU?
SAŁATKI
- Sałatka z grillowanym kurczakiem w cenie 18 zł
- Sałatka z wędzonym łososiem w cenie 19 zł
- Sałatka z kabanosem, serem w cenie 18 zł
POZOSTAŁE DANIA
- Placki ziemniaczane z wołowym gulaszem w cenie 16 zł
- Placki ziemniaczane ze śmietaną w cenie 12 zł
- Pierogi ze słodką kapustą i twarogiem/ pierogi ruskie/ pierogi z kaszanką i ziemniakami w cenie 12 zł
POD GOŁĄBKIEM RZESZÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH [OPINIE]
- Oby szybko wróciły stare dania!Od czterech lat chodziliśmy do Pablo Picasso, a teraz, po zmianie, czekamy na powrót tego, co było najlepsze! Quesadilla, burrito, asteca, pizza, potato skins, texas burger! - mówi pani Ewa, która odwiedziła restaurację Pod Gołąbkiem w RZESZOWIE.
Nie tylko pani Ewa tęskni za dawnymi potrawami. Czy właściciel ulegnie i wróci do dawnego menu?
-Kapusta twarda, wysuszona (gołym okiem widać, że odgrzewane w mikrofali). Smak gołąbka z ziemniakami zabity dużą ilością kiszonej kapusty. Najsmaczniejszy okazał się gołąbek z grzybami z pęczakiem. Ogólnie obsługa bardzo miła. Krótki czas oczekiwania na posiłek mimo całej sali ludzi - dzieli się z nami swoją opinią pani Natalia.
EL TORO KUCHENNE REWOLUCJE W ŁODZI. Czy Magda Gessler rzucała talerzami?
Jedzenie pycha! Kolejne udane Kuchenne Rewolucje
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Tamara Arciuch pokazała syna. Znacie go z telewizji, choć bardzo się zmienił [FOTO]
- Niespodziewane problemy u Cichopek i Kurzajewskiego. Poprosili o pomoc ekspertkę
- Prawda o tajemniczym związku Janiaka właśnie wyszła na jaw! Nikt tego nie wiedział
- Legenda Perfectu w domu opieki. Nie ma środków na utrzymanie