PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18]
Bar Krupniok w Namysłowie prowadzi Marek wraz ze swoim znajomym. W koleżeńskim interesie mężczyznom pomaga siostra Marka. Krupniok wyspecjalizował się w plackach ziemniaczanych. To popisowe danie szefa kuchni, Marka. Długo trwały poszukiwania właściwej receptury przygotowywania placków. Jednak, czy szef wybrał właściwie. Co o popisowym daniu namysłowskiego lokalu sądzi Magda Gessler? jak przebiegła pierwsza wizyta w Krupnioku?
Odpowiedzi m.in na te pytania szukaj w czwartkowym odcinku Kuchennych Rewolucji na antenie TVN. Emisja odbędzie się 24 maja. Wiadomo, że szef kuchni poczęstował znaną restauratorkę krupnikiem, plackami ziemniaczanymi.
-To nie jest, co było wczoraj - skomentowała poczęstunek Magda Gessler.
NAMYSŁÓW PLAAAACEK CHRUPIĄCY - CO MOŻNA ZJEŚĆ?[MENU]
Zdecydowanym królem w namysłowskim lokalu po Kuchennych Rewolucjach jest ziemniak. Z kartofli szef kuchni przyrządza zupy, dania główne i przystawki. Specjalnością lokalu- podobnie zresztą jak przed rewolucją- są placki ziemniaczane. Placki ziemniaczane serwowane są na wiele sposobów. Jeśli gościłeś w Plaaaacku Chrupiącym, napisz w komentarzach, która wersja placków ziemniaczanych najbardziej Ci smakowała.
PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH [MENU, CENY]
- Placek po staropolsku w cenie 21 złotych
- Placek boloński po polsku w cenie 26 złotych
- Placek po węgiersku w cenie 19 zł
- Placek "Antonina" w cenie 17 zł
- Placek po wiedeńsku w cenie 19 zł
Kartoflanka namysłowska w cenie 12 zł
Krem ziemniaczany w cenie 15 zł
Krupniok "Gwarek" w cenie 15 zł
Placek "Bzik-Bzik" w cenie 15 zł
PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18]
- Absolutnie polecam...palce lizać...a właściciel to dusza człowiek wrócimy na pewno- zachwala Plaaaacek Chrupiący pani Aneta, klientka namysłowskiej restauracji.
- Ja już widziałam cały odcinek online. Mimo wszystko jutro z przyjemnością obejrzę raz jeszcze w tv- zapowiada na profilu facebookowym pani Marta.
-Dla mnie palce lizać. Uwielbiam dania z ziemniaków! W Plaaacku Chrupiącym czuje się jak w niebie. To mój klimat i moje smaki - mówi pani Jagoda, gość restauracji Plaaacek Chrupiący po Kuchennych Rewolucjach.
Zobacz kolejny odcinek Kuchennych Rewolucji
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?