Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18] MENU CENY OPINIE

(LS)
PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18] MENU CENY OPINIE
PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18] MENU CENY OPINIE Polska Press Grupa
PLAAAACEK CHRUPIĄCY, NAMYSŁÓW - tak ochrzciła Magda Gessler Bar Krupniok, kolejny cel jej kulinarnych podróży. Plaaaacek Chrupiący jak łatwo się domyślić serwuje gościom dania ziemniaczane. Królem namysłowskiej restauracji jest placek ziemniaczany. Jak Magda Gessler i ekipa Kuchennych Rewolucji odmieniła Bar Krupniok? Jakie menu po Kuchennych Rewolucjach serwowane jest gościom? Czy ich opinie o Plaaaacku Chrupiącym są pozytywne?

PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18]


Bar Krupniok
w Namysłowie prowadzi Marek wraz ze swoim znajomym. W koleżeńskim interesie mężczyznom pomaga siostra Marka. Krupniok wyspecjalizował się w plackach ziemniaczanych. To popisowe danie szefa kuchni, Marka. Długo trwały poszukiwania właściwej receptury przygotowywania placków. Jednak, czy szef wybrał właściwie. Co o popisowym daniu namysłowskiego lokalu sądzi Magda Gessler? jak przebiegła pierwsza wizyta w Krupnioku?

Odpowiedzi m.in na te pytania szukaj w czwartkowym odcinku Kuchennych Rewolucji na antenie TVN. Emisja odbędzie się 24 maja. Wiadomo, że szef kuchni poczęstował znaną restauratorkę krupnikiem, plackami ziemniaczanymi.
-To nie jest, co było wczoraj - skomentowała poczęstunek Magda Gessler.

NAMYSŁÓW PLAAAACEK CHRUPIĄCY - CO MOŻNA ZJEŚĆ?[MENU]

Zdecydowanym królem w namysłowskim lokalu po Kuchennych Rewolucjach jest ziemniak. Z kartofli szef kuchni przyrządza zupy, dania główne i przystawki. Specjalnością lokalu- podobnie zresztą jak przed rewolucją- są placki ziemniaczane. Placki ziemniaczane serwowane są na wiele sposobów. Jeśli gościłeś w Plaaaacku Chrupiącym, napisz w komentarzach, która wersja placków ziemniaczanych najbardziej Ci smakowała.

PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH [MENU, CENY]

  • Placek po staropolsku w cenie 21 złotych
  • Placek boloński po polsku w cenie 26 złotych
  • Placek po węgiersku w cenie 19 zł
  • Placek "Antonina" w cenie 17 zł
  • Placek po wiedeńsku w cenie 19 zł
  • Kartoflanka namysłowska w cenie 12 zł

  • Krem ziemniaczany w cenie 15 zł

  • Krupniok "Gwarek" w cenie 15 zł

  • Placek "Bzik-Bzik" w cenie 15 zł

PLAAAACEK CHRUPIĄCY NAMYSŁÓW PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH MAGDY GESSLER [24.05.18]

- Absolutnie polecam...palce lizać...a właściciel to dusza człowiek wrócimy na pewno- zachwala Plaaaacek Chrupiący pani Aneta, klientka namysłowskiej restauracji.

- Ja już widziałam cały odcinek online. Mimo wszystko jutro z przyjemnością obejrzę raz jeszcze w tv- zapowiada na profilu facebookowym pani Marta.

-Dla mnie palce lizać. Uwielbiam dania z ziemniaków! W Plaaacku Chrupiącym czuje się jak w niebie. To mój klimat i moje smaki - mówi pani Jagoda, gość restauracji Plaaacek Chrupiący po Kuchennych Rewolucjach.

Zobacz kolejny odcinek Kuchennych Rewolucji

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany