Piłkarze ŁKS nie trenują, zobacz jak spędzają czas

Jan Hofman
Jan Hofman
W związku z zawieszeniem rozgrywek PKO Ekstraklasy wynikającym z epidemii koronawirusa piłkarze ŁKS dostali wolne do wtorku. Zobaccie, jak piłkarze beniaminka spędzają czas w trakcie przerw

Gladiatorzy na Narodowym, relacja z gali XTB KSW Colloseum 2

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze 11

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość
16 marca, 8:17, widzew pacanów:

Łapcie bracia spod Zegara .Marynowany czosnek

Główki czosnku podziel w zlewie na ząbki. Zalej go zimną wodą - będzie go łatwiej obierać. Ja zazwyczaj trzymam czosnek w zlewie i obieram go po jednym ząbku przy pomocy małego nożyka. Co jakiś czas przelewam czosnek wodą z kranu (łupinki nie kleją się przy obieraniu).

Do rondelka wlej dwie szklanki wody i ocet (może być też winny). Dodaj sól, cukier i gorczycę. Zagotuj marynatę. Zmniejsz moc palnika i po 3-4 minutach dodaj obrane, czyste ząbki czosnku. Gotuj całość 2 minuty. Po wrzuceniu czosnku do wrzącej zalewy będzie trzeba zwiększyć moc palnika, by całość ponownie się zagotowała. Dwie minuty wystarczą, by czosnek się sparzył i odpowietrzył.

Wrzącą marynatę razem z czosnkiem przekładaj sprawnie do wyparzonych, suchych słoików. Od razu zakręcaj słoiki i gotowe ;-)

16 marca, 9:59, Henio z Bedonia:

Ciekawy przepis! Dzięki!

Sam sobie odpisujesz?????

H
Henio z Bedonia
16 marca, 8:17, widzew pacanów:

Łapcie bracia spod Zegara .Marynowany czosnek

Główki czosnku podziel w zlewie na ząbki. Zalej go zimną wodą - będzie go łatwiej obierać. Ja zazwyczaj trzymam czosnek w zlewie i obieram go po jednym ząbku przy pomocy małego nożyka. Co jakiś czas przelewam czosnek wodą z kranu (łupinki nie kleją się przy obieraniu).

Do rondelka wlej dwie szklanki wody i ocet (może być też winny). Dodaj sól, cukier i gorczycę. Zagotuj marynatę. Zmniejsz moc palnika i po 3-4 minutach dodaj obrane, czyste ząbki czosnku. Gotuj całość 2 minuty. Po wrzuceniu czosnku do wrzącej zalewy będzie trzeba zwiększyć moc palnika, by całość ponownie się zagotowała. Dwie minuty wystarczą, by czosnek się sparzył i odpowietrzył.

Wrzącą marynatę razem z czosnkiem przekładaj sprawnie do wyparzonych, suchych słoików. Od razu zakręcaj słoiki i gotowe ;-)

Ciekawy przepis! Dzięki!

w
widzew pacanów

Łapcie bracia spod Zegara .Marynowany czosnek

Główki czosnku podziel w zlewie na ząbki. Zalej go zimną wodą - będzie go łatwiej obierać. Ja zazwyczaj trzymam czosnek w zlewie i obieram go po jednym ząbku przy pomocy małego nożyka. Co jakiś czas przelewam czosnek wodą z kranu (łupinki nie kleją się przy obieraniu).

Do rondelka wlej dwie szklanki wody i ocet (może być też winny). Dodaj sól, cukier i gorczycę. Zagotuj marynatę. Zmniejsz moc palnika i po 3-4 minutach dodaj obrane, czyste ząbki czosnku. Gotuj całość 2 minuty. Po wrzuceniu czosnku do wrzącej zalewy będzie trzeba zwiększyć moc palnika, by całość ponownie się zagotowała. Dwie minuty wystarczą, by czosnek się sparzył i odpowietrzył.

Wrzącą marynatę razem z czosnkiem przekładaj sprawnie do wyparzonych, suchych słoików. Od razu zakręcaj słoiki i gotowe ;-)

A
Aizyk Wasercug 1909??

Aj waj.....byle do szabasu. Bo będzie barmictwa u Jankiela. A w programie kręcenie pejsów i zagryzanie czosnku macą. Trener Mośkal obiecał puchar Tymbarka i misyrzostwo Izraela.

J
Juda Traubwurcel 1909
16 marca, 7:08, Rts Rawa:

Ja osobiście pochłaniam marynowany czosnek i oglądam filmy np Skrzypek na dachu.

w Rawie to chyba więcej cyganów niż żydów............no chyba że z kozin się parchy najechały

G
Gość

a co robi mośkal....penetruje janka

R
Rts Rawa

Ja osobiście pochłaniam marynowany czosnek i oglądam filmy np Skrzypek na dachu.

H
Historyk

Wcinają macę, czytają torę i odwiedzają groby założycieli ełkałesu

G
Gość

Przygotowują się do sezonu 1 ligowego ;)

ł
łks jude

Do boju kałes, rycerze wiosny, Potenga i duma

G
Gość

tak tak na pewno to akurat robią i nie robią tego na pokaz a te zdjęcia akurat tak przypadkiem sobie robili haha

Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany
Dodaj ogłoszenie