1/5
Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu

2/5
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

3/5
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

4/5
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Wiosennie i międzynarodowo, czyli Mobility Picnic na Politechnice Łódzkiej

Wiosennie i międzynarodowo, czyli Mobility Picnic na Politechnice Łódzkiej

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Zobacz również

Wiosennie i międzynarodowo, czyli Mobility Picnic na Politechnice Łódzkiej

Wiosennie i międzynarodowo, czyli Mobility Picnic na Politechnice Łódzkiej

Bovska w premierowym, namiętnym teledysku. Zobacz zdjęcia i klip!

Bovska w premierowym, namiętnym teledysku. Zobacz zdjęcia i klip!