Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 1

Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty kiszonej. Jeśli jest bardzo kwaśna, możesz ją dodatkowo przepłukać. Następnie zalej kapustę wodą i gotuj na wolnym ogniu przez 45 min.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 21.04 w Gostyniu

NOWE
Przegląd tygodnia od 21.04 w Gostyniu

Przegląd tygodnia od 21.04 w Hajnówce

NOWE
Przegląd tygodnia od 21.04 w Hajnówce

Polecamy

Widzew Łódź - Raków 0:1. Widzew w dziesiątkę nie dał rady. Ostra krytyka sędziego

Widzew Łódź - Raków 0:1. Widzew w dziesiątkę nie dał rady. Ostra krytyka sędziego

Turniej WTA w Madrycie. Iga Świątek poznała rywalkę w 4. rundzie

Turniej WTA w Madrycie. Iga Świątek poznała rywalkę w 4. rundzie

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty