MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wśród restauracji najwyższą ocenę (14 na 20 punktów)...
fot. Piotr Jach

Najlepsze łódzkie restauracje i inne lokale w "Żółtym przewodniku" Gault&Millau na 2019 r.

Wśród restauracji najwyższą ocenę (14 na 20 punktów) uzyskała Quale Restaurant, którą już trzeci rok z rzędu uhonorowano dwiema czapkami kucharskimi (odpowiednik gwiazdek z przewodnika Michelin).

Na zdjęciu Dariusz Sójka, właściciel Quale Restaurant na Narutowicza 48, oraz szef kuchni Paweł Pyra.

ABY ZOBACZYĆ KOLEJNE OCENY - KLIKNIJ DALEJ

Zobacz również

Zamek w Rytrze zostanie rozbudowany i oświetlony. Ma być magnesem na turystów

NOWE
Zamek w Rytrze zostanie rozbudowany i oświetlony. Ma być magnesem na turystów

Znów Wisła skażona w Krakowie. Wcześniej fekalia, teraz biała piana

NOWE
Znów Wisła skażona w Krakowie. Wcześniej fekalia, teraz biała piana

Polecamy

Zgubił pendrive z danymi firmy. Przeczytaj, ku przestrodze

Zgubił pendrive z danymi firmy. Przeczytaj, ku przestrodze

W piłkarskiej spółce ŁKS. Melon krytycznie ocenia działania  Salskiego

W piłkarskiej spółce ŁKS. Melon krytycznie ocenia działania Salskiego

Trenerzy po meczu Widzewa z Lechem Poznań

Trenerzy po meczu Widzewa z Lechem Poznań