Modra Pyza Kuchenne Rewolucje Magda Gessler

ei24
Modra Pyza Kuchenne Rewolucje Magda Gessler - Magda Gessler przeprowadziła kolejne Kuchenne Rewolucje. Tym razem restauracja Feniks zmieniła nazwę na Modra Pyza.

Modra Pyza Kuchenne Rewolucje Magda Gessler.

- Restauracja zmieni nazwę na Modra Pyza - powiedziała Magda Gessler, prowadząca Kuchenne Rewolucje.

W restauracji pojawił się nowy kucharz. Niewiele brakowało, by Kuchenne Rewolucje w Feniksie się nie udały. Właściciel więcej uwagi poświęcał na strój niż kuchnię. Ostatecznie Modra Pyza w miejscowości Kobibór spodobała się gościom.

Na włosku wisiała też zupa, która w dzień finalnej kolacji, przypaliła się. Magda Gessler wymysliła szybko, by z krupniku zrobić grzybową - udało się.

Gorąca Kiełbasiarnia- Kuchenne Rewolucje - FILM

- Modra Pyza jest super, jedzenie po prostu pyszne - mówili goście.

- Do Modrej Pyzy będziemy przychodzić na obiady - dodawali inni.

Wideo

Komentarze 4

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

M
MISIEK

ALE ALKOHOLU PODCZAS PRACY PRACOWNIKOM NIE BRAKUJĘ ! :) NIE WYOBRAŻAM SOBIĘ POTEM OBSŁUGIWAĆ TYCH KLIENTÓW MASAKRA :)

D
DiP

Dziś byliśmy w restauracji (16.11.2013) i ku naszemu zaskoczeniu cennik był bardzo przystępny, zapłaciliśmy za 2 zupy, 2 drugie dania i 2 napoje 58zł. A co ważniejsze jedzenie było naprawdę dobre. Z odcinka rewolucji wynikało że nie do końca rewolucja wyszła, ale chyba jest nowy kucharz bo nam bardzo smakowało. Mieli chwilę czasu do emisji odcinka aby popracować nad smakiem dań i naszym zdaniem się udało. Obsługa też bardzo miła. Na pewno wrócimy i zachęcamy innych.

g
gosia

Chłopaku to nie dla ciebie,z garnkami jesteś na bakier.
Ale może gdybyś zgiął kark i zabrał się do prawdziwej pracy, to może będziesz dobrym nie szefem, ale najpierw musisz być dobrym dla siebie pracownikiem - szefem.
A lokal masz w Kobiórze a nie w Kobiborze .

a
anna

Fakt ,ze wlasciciel wzial sie za cos o czym nie ma pojecia. Mam nadzieje ,ze zrozumial i bedzie z niego super szef.Niestety nie dopilnowana przez szefa kuchnia tak wlasnie wyglada. Kazdy robi co chce. Super facet przystojny ale rzeczywiscie jakis nierozgarniety. Ale fajnie ,ze zrozumial to. Szkoda,ze od razu nie zgadzal sie na rewolucje tylko wdawal sie w pyskowki. Ja tez wierze ,ze pan Tomek zrozumial,ze prowadzenie interesu to praca na 24 godz na dobe ,i z pewnoscia pracownicy powinni czuc respekt szefa,niestety.

Dodaj ogłoszenie