Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Michel Moran w Łodzi. Francuska kolacja w andel's hotel z Przyjaciółmi Świata

(mj)
Słodkie pomidory Kumato, „ceviche” z krewetkami i guacamole, kremowy sos kolendrowy jako przekąska zimna, a także makrela w niskiej temperaturze, chutney z jabłek, imbiru i wódki jako ciepła przekąska oraz danie główne: chrupiąca pierś z perliczki na pure kalafiorowym, z sosem słodko-kwaśnym i młodymi warzywami, a dla smakoszy deserów : bavarios z marakui i sałatkę z mango. Takie menu przygotował znany i lubiany szef kuchni Michel Moran na sobotnią charytatywną kolację w hotelu andel’s w Łodzi.

Została zorganizowana w ramach siódmej już edycji kolacji charytatywnej „Przyjaciele Gotują” organizowanej przez Stowarzyszenie „Przyjaciele Świata”. Dochód z imprezy zostanie przeznaczony na wsparcie Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki.

DZIEŃ NAUCZYCIELA WIERSZYKI 2015

Facebook z nowymi grafikami. Stworzono je na wzór przycisku „lubię to!” (napisy) [CNN Newsource/x-news]:

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany