W jej ocenie wizyta w nadmorskim ośrodku COS w okresie zimowym jest bardzo fajna, mimo że pogoda bywa nieco depresyjna. Ważniejsze są jedna cisza i spokój, które pozwalają skupić się na najcięższej pracy.
- Troszeczkę ciśniemy z robotą, ale tak trzeba. Taki to okres przygotowań – podkreślała.
- Kontakt z najbliższymi w tym czasie jest najważniejszy. Moją ulubioną potrawą świąteczną są pierogi. U nas w domu zawsze były podzielone obowiązki. Ja byłam główną dekoratorką. Dekorowałam wszystkie pomieszczenia i przede wszystkim choinkę. Bracia pomagali mamie w kuchni. Tak to się jakoś ułożyło u nas w domu – dodała.
Na te święta rekordzista Polski przygotowała pudding ryżowy. Miała nadzieję, że ten zasmakuje szczególnie babci, bo ta wówczas będzie pewna, że Maria poradzi sobie w życiu.
- Przed poprzednim sezonem w styczniu polecieliśmy do Portugalii, ale to był błąd. Mój organizm za szybko dostał ciepłego i on czuł się już tak, jakby był w okresie przedstartowym. W tym roku zostajemy w Polsce. Stawiamy na zgrupowanie w Spale w drugiej połowie stycznia. Na początku stycznia suwalskie klimaty, czyli temperatury na minusie i dużo śniegu, bo tak się pogoda zapowiada. Mnie w to jednak graj – zdradza plany na najbliższe tygodnie.
"Szpila" i "Tiger" znowu spełniają marzenia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Maciej Kozłowski dwa lata przed śmiercią wziął ślub. Kto był miłością jego życia?
- Cichopek i Kurzajewski nie odpuszczą Smaszcz! Wiemy, czego domagają się w sądzie!
- Uniatowski kompletnie odmieniony. Pokazał się z ogoloną głową i kolczykami [ZDJĘCIA]
- Kraśko stąpa po cienkim lodzie! Zabrał żonę na obiad obok butiku Rozenek... [ZDJĘCIA]