Łódzkie restauracje po Kuchennych Rewolucjach. Te miejsca odwiedziła znana restauratorka

(LS)
Zobacz na kolejnych zdjęciach łódzkie lokale po Kuchennych Rewolucjach. Którą odwiedziłeś?KLIKNIJ DALEJ Janusz Kubik
Blisko 10 lat na antenie TVN ukazuje się program Kuchenne Rewolucje. Przypominamy wszystkie łódzkie restauracje, w których serwowane są dania z polecenia znanej restauratorki. W ciągu tych lat pani Magda przeobraziła lokale na terenie całej Łodzi. Zresztą sami zobaczcie....

Barszcz wigilijny Magdy Gessler. Oto PRZEPIS na wigilijną zu...

Zobacz też: Magda Gessler na ścianie łódzkiej kamienicy

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 18

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

.
23 grudnia, 15:37, Gość:

gdyby nie ta celebrycka pomocna ręka ... po knajpach jeździ bidafud i rozwozi standardowe zmrożone żarło. "wielcy restauratorzy" wrzucają je do gara i tu zaczyna się celebrycka magia. albo przecier pomidorowy eko albo barszcz w proszku i mamy multum soupów bo tu pietruszka, tam koperek , oregano .... a w parówarni siedzą i jedzą same pa rówy bo kiełbasy za drogie dla bidafuda i za mały zysk. hahahahaha suweren wszystko kupi i przełknie jak na pa rówę w królewskiej koronie.

Piierdolisz przygłupie.

G
Gość
23 marca 2018, 7:09, Wojnar:

a Bistro jeż i jesz nie jest w Łodzi,tylko w Zgierzu

Już nie ma

G
Gość

Gesslerowa ma pomoc, a nie być cudotwórcą. Jak ludzie nie potrafią docenić reklamy i pomocy nazwiska to ich problem .

G
Gość
22 marca 2018, 14:25, Anna edyta:

Zdecydowany faworyt sondy- pod jablonka!

Obie restauracje

Pod Jabłonka to może było dobrze kiedyś teraz już nie jest tak smacznie ryba się rozpada od potknięcia widelcem parkowy też już niedopilnowany na raz wpaść na rok ok

G
Gość

gdyby nie ta celebrycka pomocna ręka ... po knajpach jeździ bidafud i rozwozi standardowe zmrożone żarło. "wielcy restauratorzy" wrzucają je do gara i tu zaczyna się celebrycka magia. albo przecier pomidorowy eko albo barszcz w proszku i mamy multum soupów bo tu pietruszka, tam koperek , oregano .... a w parówarni siedzą i jedzą same pa rówy bo kiełbasy za drogie dla bidafuda i za mały zysk. hahahahaha suweren wszystko kupi i przełknie jak na pa rówę w królewskiej koronie.

G
Gość

Zgadza się, w Kiełbasiarni było bardzo smacznie i niestety na obecną chwilę jakość potraw jest słaba. Gdzie mięso w soliance? jest tylko wysuszony jeden rodzaj kiełbasy, smak potraw nie ten co kiedyś. Szkoda bo ceny są ok.

p
pychota.

więcej i więcej... .

i browarem zapić, PO łódzku!

G
Gość

wszystko na zjełczałym tłuszczu z frytury! ...mniam!

bieda, nędza umysłowa, żarcia do wydarcia! dużo i tłusto, tak jak lubicie z piwkami - szczynami dwoma minimum, tak lubicie!!!!

T
Teru

To co tam teraz działa?

W
Wojnar

a Bistro jeż i jesz nie jest w Łodzi,tylko w Zgierzu

G
Gość

Najlepsze cepeliny dziś pod jablonka! Rewelacja

A
Anna edyta

Zdecydowany faworyt sondy- pod jablonka!
Obie restauracje

i
inny

jak w temacie

m
mieszkanka Łodzi

Mimo,że miła obsługa to jedzenie już nie jest tak smaczne.miejsce traci urok jaki miało na początku przez niechlujstwo na sali i na zapleczu które można dostrzec... potrawy niedoprawione

G
Gość
a je!!!!
Dodaj ogłoszenie