Letnia kuchnia w Parku Poniatowskiego. Trzecia odsłona festiwalu "Ale Chillon"

(ls)
Pasta z ziołowym pesto, fasolką, pomidorkami i karmelizowaną czerwoną cebulą, pyszne ciasto cukiniowe z pomarańczowym frostingiem, pieczone frytki z bakłażana, gazpacho, lemoniada arbuzowa, wspaniałe hamburgery, aromatyczna kawa oraz zestaw ćwiczeń fitness i zajęcia z samoobrony dla pań, by spalić wszystkie kalorie. Festiwal letniego wypoczynku „Ale Chillon” zaprasza w najbliższą niedzielę (10 lipca) do parku Poniatowskiego na swą trzecią odsłonę.

- Tym razem przygotowaliśmy coś dla łasuchów – tłumaczy Dominik Heftowicz, pomysłodawca i organizator imprezy. - Studio Kulinarne Book&Cook postawi u nas kuchnię z prawdziwego zdarzenia i poprowadzi warsztaty kulinarne. Będzie można się czegoś nauczyć, a przy okazji skosztować kilku mniej znanych potraw.

Starym zwyczajem będą też zestawy playmobil, gry, animacje i zabawy dla dzieci, darmowe zajęcia fitness i bilety lotnicze do zgarnięcia. Do dyspozycji uczestników będą też koce i leżaki.

Impreza rozpocznie się o godz. 11 a zakończy tradycyjnie o godz. 18.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie