Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kotlet Szwajcarski

bogdanprywat
Dobry, łatwy i szybki

Składniki:
Schab b/k
ser żółty
szynka wędzona
sól
pieprz
musztarda
miód
zioła prowansalskie
jajko
bułka tarta
mleko

Sposób przygotowania:
Schab rozbić na cienkie i duże płaty. Smarujemy miodem, musztardą, posypać ziołami, solą i pieprzem. Nałożyć starty ser i pokrojoną w paseczki szynkę. Zawinąć jak gołąbki. ; Panierować 2 razy. Smażyć na małym ogniu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany