Składniki:
Schab b/k
ser żółty
szynka wędzona
sól
pieprz
musztarda
miód
zioła prowansalskie
jajko
bułka tarta
mleko
Sposób przygotowania:
Schab rozbić na cienkie i duże płaty. Smarujemy miodem, musztardą, posypać ziołami, solą i pieprzem. Nałożyć starty ser i pokrojoną w paseczki szynkę. Zawinąć jak gołąbki. ; Panierować 2 razy. Smażyć na małym ogniu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Szpak pokazał swojego towarzysza. Połączyła ich miłość od pierwszego wejrzenia
- Tomaszewska i Sikora spacerują z wózkiem. Wydało się, co ich łączy! [ZDJĘCIA]
- Urbańska obnaża się przed młodzieżą w sieci. Nie jesteście na to gotowi [ZDJĘCIA]
- Była naszą olimpijską królową. Dziś Otylię Jędrzejczak trudno rozpoznać [ZDJĘCIA]