Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kolorowe Gary w Rąbieniu pod Łodzią. Zobacz MENU, CENY Czy Magda Gessler przyznała rekomendację?

(ls)
KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE] Rewolucje w Rąbieniu. „Kolorowe Gary” zamiast „El Fuego” [ZDJĘCIA][/a][sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLERRestauracja EL FUEGO zniknęła z kulinarnej mapy Rąbienia. Zastąpiły ją KOLOROWE GARY. Lokal przeszedł kulinarną rewolucję pod okiem Magdy Gessler tegorocznej jesieni. Zmieniło się MENU, wystrój oraz...co najważniejsze przybyło klientów.-Po Kuchennych Rewolucjach odwiedza nas trzy razy więcej gości -mówi pani Marzena, właścicielka KOLOROWYCH GARÓW. -Musiałam zatrudnić dodatkowych pracowników kuchni-dodaje.[sc]KACZKA FASZEROWANA MAGDY GESSLER-BOHATERKA LOKALU KOLOROWE GARY W RĄBIENIU[/sc]Co można zjeść w rąbieńskich Kolorowych Garach? Królową lokalu jest kaczka faszerowana.[lista][*]Śledź na pierniku z krajanką orzechowo-kaparową w cenie 13 zł[*]Pasztet wiejski z sosem cumberland i tatarskim w cenie 13 zł[*]Prawdziwkowa grzybowa z kaszą pęczak w cenie 13 zł[*]Kaczka dziwaczka z kluseczkami i buraczkami w cenie 35 zł[*]ciasto kruche z koniakowa śliwką lub różanym jabłkiem z bitą śmietaną i lodami cynamonowymi w cenie 11 zł[/lista][sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]Potrawy, które znalazły się w MENU, zostały zmodyfikowane przez Magdę Gessler. Znana restauratorka poleciła serwować zupy w garach stojących na bufecie. Największym powodzeniem cieszy się jednak kaczka nadziewana z przepisu Magdy Gessler. pani Marzena ledwo nadąża z uzupełnianiem zapasów. Jak potrawy z nowego MENU smakują gościom?[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc][cyt]-Rosół- najlepszy jaki ostatnio jadłem, śledź na pierniku -po prostu rewelacyjny, kaczka nadziewana -palce lizać. Gdybym miał komuś polecić dobry obiad, byłyby to Kolorowe Gary- pisze na stronie pan Kuba, który odwiedził Kolorowe Gary po Kuchennych Rewolucjach. [/cyt]-Wystrój jest super! Kolorowe abażurki na stylowych żyrandolach wyglądają imponująco. Podoba mi się pomarańczowy materiał, którym obity jest bufet restauracji. Bywałam wcześniej na imprezach okolicznościowych w El Fuego, wygląda o wiele przytulniej i bardzo swojsko. Z pewnością tu wrócę- mówi pani Irena, mieszkanka Rąbienia, która odwiedziła Kolorowe Gary w listopadzie.-MENU warte swojej CENY. KACZKA NADZIEWANA WĄTRÓBKĄ JEST REWELACYJNA. MOJE DZIECI PRZEPADAJĄ ZA DESEREM. NASTĘPNYM RAZEM SPRÓBUJĘ ŚLEDZIA NA PIERNIKU, BO NIGDY NIE JADŁA ŚLEDZIA W TAKIEJ FORMIE- MÓWI KATARZYNA, KTÓRA DO KOLOROWYCH GARÓW PRZYJECHAŁA Z ŁODZI.[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]Zobacz też: Magda Gessler o swoich kuchennych słabościach [x-news]Poza serwowaniem potraw na miejscu Kolorowe Gary świadczą tez usługi cateringowe, zwłaszcza w dni robocze. Nadziewane kaczki i oryginalne śledzie zamawiają pobliskie firmy dla swoich pracowników. W weekendy natomiast w restauracji przy ul. Pańskiej w Rąbieniu jest bardzo tłoczno. Odbywają się wówczas wesela, przyjęcia urodzinowe i inne imprezy okolicznościowe.[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]
KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE] Rewolucje w Rąbieniu. „Kolorowe Gary” zamiast „El Fuego” [ZDJĘCIA][/a][sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLERRestauracja EL FUEGO zniknęła z kulinarnej mapy Rąbienia. Zastąpiły ją KOLOROWE GARY. Lokal przeszedł kulinarną rewolucję pod okiem Magdy Gessler tegorocznej jesieni. Zmieniło się MENU, wystrój oraz...co najważniejsze przybyło klientów.-Po Kuchennych Rewolucjach odwiedza nas trzy razy więcej gości -mówi pani Marzena, właścicielka KOLOROWYCH GARÓW. -Musiałam zatrudnić dodatkowych pracowników kuchni-dodaje.[sc]KACZKA FASZEROWANA MAGDY GESSLER-BOHATERKA LOKALU KOLOROWE GARY W RĄBIENIU[/sc]Co można zjeść w rąbieńskich Kolorowych Garach? Królową lokalu jest kaczka faszerowana.[lista][*]Śledź na pierniku z krajanką orzechowo-kaparową w cenie 13 zł[*]Pasztet wiejski z sosem cumberland i tatarskim w cenie 13 zł[*]Prawdziwkowa grzybowa z kaszą pęczak w cenie 13 zł[*]Kaczka dziwaczka z kluseczkami i buraczkami w cenie 35 zł[*]ciasto kruche z koniakowa śliwką lub różanym jabłkiem z bitą śmietaną i lodami cynamonowymi w cenie 11 zł[/lista][sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]Potrawy, które znalazły się w MENU, zostały zmodyfikowane przez Magdę Gessler. Znana restauratorka poleciła serwować zupy w garach stojących na bufecie. Największym powodzeniem cieszy się jednak kaczka nadziewana z przepisu Magdy Gessler. pani Marzena ledwo nadąża z uzupełnianiem zapasów. Jak potrawy z nowego MENU smakują gościom?[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc][cyt]-Rosół- najlepszy jaki ostatnio jadłem, śledź na pierniku -po prostu rewelacyjny, kaczka nadziewana -palce lizać. Gdybym miał komuś polecić dobry obiad, byłyby to Kolorowe Gary- pisze na stronie pan Kuba, który odwiedził Kolorowe Gary po Kuchennych Rewolucjach. [/cyt]-Wystrój jest super! Kolorowe abażurki na stylowych żyrandolach wyglądają imponująco. Podoba mi się pomarańczowy materiał, którym obity jest bufet restauracji. Bywałam wcześniej na imprezach okolicznościowych w El Fuego, wygląda o wiele przytulniej i bardzo swojsko. Z pewnością tu wrócę- mówi pani Irena, mieszkanka Rąbienia, która odwiedziła Kolorowe Gary w listopadzie.-MENU warte swojej CENY. KACZKA NADZIEWANA WĄTRÓBKĄ JEST REWELACYJNA. MOJE DZIECI PRZEPADAJĄ ZA DESEREM. NASTĘPNYM RAZEM SPRÓBUJĘ ŚLEDZIA NA PIERNIKU, BO NIGDY NIE JADŁA ŚLEDZIA W TAKIEJ FORMIE- MÓWI KATARZYNA, KTÓRA DO KOLOROWYCH GARÓW PRZYJECHAŁA Z ŁODZI.[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc]Zobacz też: Magda Gessler o swoich kuchennych słabościach [x-news]Poza serwowaniem potraw na miejscu Kolorowe Gary świadczą tez usługi cateringowe, zwłaszcza w dni robocze. Nadziewane kaczki i oryginalne śledzie zamawiają pobliskie firmy dla swoich pracowników. W weekendy natomiast w restauracji przy ul. Pańskiej w Rąbieniu jest bardzo tłoczno. Odbywają się wówczas wesela, przyjęcia urodzinowe i inne imprezy okolicznościowe.[sc]KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE][/sc] Maciej Stanik
KULINARNA REWOLUCJA, KTÓRĄ PRZEPROWADZIŁA MAGDA GESSLER W RESTAURACJI EL FUEGO W RĄBIENIU, PRZYNIOSŁA WIELE ZMIAN. LOKAL MA NOWĄ NAZWĘ- KOLOROWE GARY. ZNANA RESTAURATORKA ZMODYFIKOWAŁA MENU LOKALU I "POKOLOROWAŁA" SMUTNE WNĘTRZE. NA BUFECIE POJAWIŁY SIĘ KOLOROWE GARY, W KTÓRYCH KELNERZY SERWUJĄ ZUPĘ BOROWIKOWĄ. JAK ZAKOŃCZYŁA SIĘ DRUGA WIZYTA MAGDY GESSLER W KOLOROWYCH GARACH W RĄBIENIU? CZY LOKAL OTRZYMAŁ REKOMENDACJĘ? JAKIE SĄ OPINIE GOŚCI?

KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE]

EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER

Restauracja EL FUEGO zniknęła z kulinarnej mapy Rąbienia. Zastąpiły ją KOLOROWE GARY. Lokal przeszedł kulinarną rewolucję pod okiem Magdy Gessler tegorocznej jesieni. Zmieniło się MENU, wystrój oraz...co najważniejsze przybyło klientów.

-Po Kuchennych Rewolucjach odwiedza nas trzy razy więcej gości -mówi pani Marzena, właścicielka KOLOROWYCH GARÓW. -Musiałam zatrudnić dodatkowych pracowników kuchni-dodaje.

KACZKA FASZEROWANA MAGDY GESSLER-BOHATERKA LOKALU KOLOROWE GARY W RĄBIENIU

Co można zjeść w rąbieńskich Kolorowych Garach? Królową lokalu jest kaczka faszerowana.

  • Śledź na pierniku z krajanką orzechowo-kaparową w cenie 13 zł
  • Pasztet wiejski z sosem cumberland i tatarskim w cenie 13 zł
  • Prawdziwkowa grzybowa z kaszą pęczak w cenie 13 zł
  • Kaczka dziwaczka z kluseczkami i buraczkami w cenie 35 zł
  • ciasto kruche z koniakowa śliwką lub różanym jabłkiem z bitą śmietaną i lodami cynamonowymi w cenie 11 zł

KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE]

Potrawy, które znalazły się w MENU, zostały zmodyfikowane przez Magdę Gessler. Znana restauratorka poleciła serwować zupy w garach stojących na bufecie. Największym powodzeniem cieszy się jednak kaczka nadziewana z przepisu Magdy Gessler. pani Marzena ledwo nadąża z uzupełnianiem zapasów. Jak potrawy z nowego MENU smakują gościom?

KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE]

-Rosół- najlepszy jaki ostatnio jadłem, śledź na pierniku -po prostu rewelacyjny, kaczka nadziewana -palce lizać. Gdybym miał komuś polecić dobry obiad, byłyby to Kolorowe Gary- pisze na stronie pan Kuba, który odwiedził Kolorowe Gary po Kuchennych Rewolucjach.

-Wystrój jest super! Kolorowe abażurki na stylowych żyrandolach wyglądają imponująco. Podoba mi się pomarańczowy materiał, którym obity jest bufet restauracji. Bywałam wcześniej na imprezach okolicznościowych w El Fuego, wygląda o wiele przytulniej i bardzo swojsko. Z pewnością tu wrócę- mówi pani Irena, mieszkanka Rąbienia, która odwiedziła Kolorowe Gary w listopadzie.

-MENU warte swojej CENY. KACZKA NADZIEWANA WĄTRÓBKĄ JEST REWELACYJNA. MOJE DZIECI PRZEPADAJĄ ZA DESEREM. NASTĘPNYM RAZEM SPRÓBUJĘ ŚLEDZIA NA PIERNIKU, BO NIGDY NIE JADŁA ŚLEDZIA W TAKIEJ FORMIE- MÓWI KATARZYNA, KTÓRA DO KOLOROWYCH GARÓW PRZYJECHAŁA Z ŁODZI.

KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE]

Zobacz też: Magda Gessler o swoich kuchennych słabościach [x-news]

Poza serwowaniem potraw na miejscu Kolorowe Gary świadczą tez usługi cateringowe, zwłaszcza w dni robocze. Nadziewane kaczki i oryginalne śledzie zamawiają pobliskie firmy dla swoich pracowników. W weekendy natomiast w restauracji przy ul. Pańskiej w Rąbieniu jest bardzo tłoczno. Odbywają się wówczas wesela, przyjęcia urodzinowe i inne imprezy okolicznościowe.

KOLOROWE GARY RĄBIEŃ [MENU OPINIE]

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kiełbaski zapiekane w cieście

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany