1/5
Farsz do makowca tradycyjnie doprawia się bakaliami.
fot. 123rf.com/dar1930/zdjęcie ilustracyjne

Tradycyjny makowiec drożdżowy

Farsz do makowca tradycyjnie doprawia się bakaliami.

2/5
Domowy makowic można ozdobić lukrem z kandyzowaną skórką...
fot. gkrphoto/123rf.com/zdjęcie ilustracyjne

Tradycyjny makowiec na Wigilię

Domowy makowic można ozdobić lukrem z kandyzowaną skórką pomarańczy.

3/5
Tradycyjny makowiec zazwyczaj ozdabiany jest lukrem i...
fot. Mariha-kitchen / gettyimages.com/zdjęcie ilustracyjne

Makowiec tradycyjny

Tradycyjny makowiec zazwyczaj ozdabiany jest lukrem i opcjonalnie kandyzowanymi owocami.

4/5
W Polsce do makowca wykorzystuje się odmianą niebieską maku....
fot. yelenayemchuk/123RF

Mak do ciasta

W Polsce do makowca wykorzystuje się odmianą niebieską maku. Jeśli woli się delikatniejszy smak zachęcamy do wypróbowania białego maku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Taniec z Gwiazdami finał! Już wiemy kto wygrał 14. edycję Tańca z gwiazdami!

Taniec z Gwiazdami finał! Już wiemy kto wygrał 14. edycję Tańca z gwiazdami!

Oto horoskop na cały najbliższy tydzień. Sprawdź!

Oto horoskop na cały najbliższy tydzień. Sprawdź!

Wiktoria Gąsiewska w gorącym pocałunku ZDJĘCIA. Pozuje i wygląda jak milion dolarów

Wiktoria Gąsiewska w gorącym pocałunku ZDJĘCIA. Pozuje i wygląda jak milion dolarów

Zobacz również

Taniec z Gwiazdami finał! Już wiemy kto wygrał 14. edycję Tańca z gwiazdami!

Taniec z Gwiazdami finał! Już wiemy kto wygrał 14. edycję Tańca z gwiazdami!

Oto horoskop na cały najbliższy tydzień. Sprawdź!

Oto horoskop na cały najbliższy tydzień. Sprawdź!