9 z 14
![Następnie dodaj wystudzony ser, wanilię, zapach do ciasta...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/98/00/622ef86222df8_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Pascha wielkanocna. Krok 8
Następnie dodaj wystudzony ser, wanilię, zapach do ciasta lub skórkę z cytryny. Możesz dodać także ulubione bakalie.
10 z 14
![Przełóż masę do miseczki wyłożonej folią spożywczą.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/6d/b2/622ef86587594_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Pascha wielkanocna. Krok 9
Przełóż masę do miseczki wyłożonej folią spożywczą.
11 z 14
![Wyrównaj wierzch masy i przykryj folią spożywczą. Teraz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d8/26/622ef869aa9d4_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Pascha wielkanocna. Krok 10
Wyrównaj wierzch masy i przykryj folią spożywczą. Teraz pascha musi się dobrze schłodzić.
12 z 14
![Schowaj paschę do lodówki, najlepiej na całą noc. Gotową...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/0e/d4/622ef86d20977_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Pascha wielkanocna. Krok 11
Schowaj paschę do lodówki, najlepiej na całą noc. Gotową udekoruj według uznania.