Stołówka Szkoły Podstawowej nr 111 w Łodzi przemieniła się we francuską restaurację. Dochód z jej utargu przeznaczony jest na działalność Świetlicy Podwórkowej, istniejącej przy Stowarzyszeniu Centrum Wsparcia Terapeutycznego.
Wśród klientów pojawili się m.in. znajomi, przyjaciele, rodzice. Posiłki serwowała młodzież związana ze świetlicą.
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
P
Prawdziwy kucharz
Kuchmistrz i jada z kateringu? Świadczy to tylko o nim. Popieram takie akcje.
D
Dagmara
Po pierwsze jakości dań nie można porównać z kateringiem, po drugie był to cel charytatywny i jeżeli ktoś uważa, że radość dzieci nie jest warta 30stu złotych to nie powinien się wypowiadać, ale oczywiście anonimowość internetu wyzwala z nas wszystkie te najgorsze cechy. Jestem za, oby więcej takich akcji...
k
kuchmistrz
wynosiła 30 zł ? to bardzo drogo zwykły katering obiad 2 daniowy z przygotowaniem ,dojazdem do klienta 12 zł