Kibice Widzewa już wcześniej mogli przekonać się, jak radzi sobie w niej Veljko Batrović. W emitowanym na antenie Kuchni+ programie „David w Europie” piłkarz łódzkiego klubu opowiadał o urokach Czarnogóry i najlepszych potrawach (m.in. kiełbaskach cevapcici) rodzinnego kraju, choć sam przyznał, że nie umie gotować. Szefem kuchni był więc gospodarz programu, który gotował w klubowej kawiarni z widokiem na boisko.
Gotowanie na Widzewie
(b)Wielu łódzkich sportowców w czasie świąt i sylwestra pomagało w kuchni.
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
s
Jak gotowanie to może jeszcze okrasa? każde wzmocnienie na wagę bryndzy...
świeżo skoszony na lublinku
Ł
niech kibuce widzewu zobaczą, że można jeść coś innego niż trawę i owies :-)
G
żenada
g
wywalić do faktu tego pismaka
g
wywalić do faktu tego pismaka