GORĄCA KIEŁBASIARNIA ŁÓDŹ. GORĄCA KIEŁBASIARNIA W ŁODZI [zdjęcia, film, MENU] Gorąca kiełbasiarnia

(ls)
Specjalnością lokalu jest rosyjska zupa solianka na kiełbasie. Maciej Stanik
GORĄCA KIEŁBASIARNIA ŁÓDŹ. Kiełbasiarnia Łódź. Magda Gessler - Kuchenne Rewolucje. Biała kiełbasa od Wieśka oraz solianka na kiełbasie to zestaw obowiązkowy w Gorącej Kiełbasiarni, czyli dawnym Imperium, w którym Magda Gessler przeprowadziła kuchenną rewolucję.

Kiełbasiarnia Łódź

ZOBACZ FILM - Gorąca Kiełbasiarnia

Gorąca Kiełbasiarnia zamiast Imperium

Magda Gessler gościła przy ul. Głowackiego na Bałutach, bo tam znajduje się lokal, we wrześniu, ale dopiero w miniony czwartek o wizycie i jej efektach dowiedzieli się telewidzowie – podczas emisji odcinka z łódzkimi bohaterami.
– W niedzielę kolejka sięgała chodnika, obsłużyliśmy ponad dwieście osób – opowiada Mateusz Al-Najar, 27-letni właściciel Gorącej Kiełbasiarni. – Wykorzystaliśmy tygodniowy zapas kiełbasy...

Magda Gessler w Łodzi. Kuchenna rewolucja w Pod Jabonką-FILM

Bo właśnie kiełbasa została specjalnością lokalu po wizycie Magdy Gessler, która w cztery dni zmieniła go wizualnie i kulinarnie. Nie ma śladu po dawnym wystroju. Niewiele zostało z wcześniejszego menu…

GORĄCA KIEŁBASIARNIA W ŁODZI

– Kiedy Magda Gessler pojawiła się u nas, to stwierdziła, że zostanie, jeśli podam jej „zjadliwe” żeberka – opowiada pan Mateusz, który od 2,5 roku prowadzi lokal przy ul. Głowackiego. – Zjadła i jak widać została. A ja żeberka nadal serwuję swoim gościom.
– Było pyszne! – chwalą zgodnie Stefania i Jan Weśkowie z Bałut, którzy przyszli wczoraj do Gorącej Kiełbasiarni na obiad. – Zjedliśmy kiełbasę z patelni, a następnym razem skusimy się na pierogi z kaszanką…

GORĄCA KIEŁBASIARNIA ŁÓDŹ

Wideo

Komentarze 27

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

M
Mateusz

z uboju żydokomunistów takich jak ty

c
czepialscy ;)

Publikacja artykułu byla 5 listopada, więc o co Wam chodzi?
Powtórzyli program, powtórzyli artykuł.

s
sdd

widzicie mądrale date artykułu ??? po co te komentarze?

S
Sokrates

Nie przesadzaj.

;

to powtórka:( Ten odcinek oglądałam jesienią

K
Krysiu

małe sprostowanie dla autora bo najwyraźniej nie oglądał programu jak wiadomo teraz powtarzane są programy przez okres wakacyjny...a odcinek o Kiełbasiarni był nadawany w TVN-ie dużo dużo wcześniej.Dlatego mała prośba najpierw niech Wasi reporterzy sprawdzą wszystko dokładnie a potem umieszczać artykuły

G
Gość

byłem w knajpie gorąca kiełbasiarnia, jadłem i kiebłaska bardzo smaczna. kuchenne rewolucje magdy gessler udane zatem.

n
noo

na bałutach po zmroku to można dostać ale bańki w ciemnej bramie . menel na menelu .

E
Ewel

Nie rozumiem ludzi komentujących w tak beznadziejny sposób jakikolwiek artykuł w sieci... robicie z nas buractwo. Cała Polska jest przez Was tak postrzegana. Brak argumentów i umiejętności wypowiedzi oznacza, że macie siedzieć cicho na dupach aby nikt nie dowiedział się o waszym istnieniu! A pomysł na taki lokal bardzo udany. Potwierdzam autentyczność smaków. Bardzo mi smakowało!

D
Dżoanna

Właściciel może mieć arabskie korzenie, nie znaczy to od razu że robi kiełbasę z owcy i do tego po uboju rytualnym. Jakoś alkohol sprzedawał. Z resztą takie wytykanie to czysta hipokryzja, bo w polskich rzeźniach zwierzęta bardzo często są nie lepiej traktowane niż przy tym waszym halal, bo przecież zwierzę to nie jest inteligentna istota, to można je masakrować bez empatii. Typowe myślenie na poziomie faszystowskich Niemiec w formie buracko-katolickiej komuny. Bez obrazy dla katolików. Po takich komentarzach wnioskuję, że większość wypisujących także powinno przejść rzeźnię i wylądować na cudzym stole jako kiełbasa. A właścicielowi życzę powodzenia w prowadzeniu restauracji.

g
gość

dla mnie super pomysł!!!!!!!!
na pewno tak kiedyś się wybiorę :)

a
arturo

ważne, że się chłopakowi udało, bo przecież o to chodziło. a reszta nieważna. powodzenia, trzymam kciuki :)

/

to chyba nie oglądałes wszystkich odcinków

W
Wiesia

Och ach była pseudogwiazda i wszystko jest smaczne mniam mniam....żenada!

n
naprawdę

Idź w OFF Piotrkowską i się przekonasz. I nie zdziw się, że marynarki też nie ma. Czasy Malinowej odeszły na zawsze!

Dodaj ogłoszenie