GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY, OPINIE] PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH

(ls)
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY, OPINIE] PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH[sc]RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PRZED WIZYTĄ MAGDY GESSLER[/sc]Właścicielem restauracji Na skarpie jest Mateusz. Lokal, który z pewnością pamięta czasy PRL-u, przejął parę lat temu. Murowany budynek i jego wnętrze były mocno zniszczone i zaniedbane. Mateusz zrobił remont, ale nie przyniósł on oczekiwanych zmian. Brakowało także pomysłu na ciekawe menu. Dość szybko okazało się, że interes nie idzie jak trzeba i lokal zamiast zysków przynosi straty...[sc]GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW PRZED KUCHENNYMI REWOLUCJAMI[/sc]Mateusz zdecydował się na organizację imprez okolicznościowych- miało to pomóc przetrwać lokalowi. Drugą pomocą i desperackim krokiem właściciela było wezwaniem mamy. Mama Mateusza pracowała już jako kucharka w zakonie oraz prowadziła kuchnię dla ubogich - miała więc spore doświadczenie w gastronomii. imprezy okolicznościowe stały się głównym źródłem utrzymania restauracji Na Skarpie. Lokal zaczął działać już wyłącznie w weekendy, w tygodniu ze względu na brak gości jest zamknięty.[sc]GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY] PRZED REWOLUCJĄ[/sc]Zupy[lista][*]Zupa grzybowa z makaronem 5 zł[*]Kapuśniak z białej kapusty 5 zł[*]Kluski ziemniaczane z białym serem skwarkami i zasmażaną kapustą 12 zł[/lista][sc]GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] [/sc]Dania na słodko[lista][*]Naleśniki z serem 14 zł[*]Pierogi leniwe 14 zł[*]Placuszki z jabłkami 12 zł[*]Placki ziemniaczane 10 zł[/lista]Obiady[lista][*]Pieczeń z karkówki w sosie z dodatkami 19 zł[*]Kotlety mielone z dodatkami 16 zł[*]Schabowy tradycyjny z dodatkami 17 zł[*]Schabowy xxl z dodatkami 22 zł[*]Filet z kurczaka panierowany z dodatkami 16 zł[*]De volaille z dodatkami 16 zł[*]Wątróbka drobiowa z dodatkami 15 zł[*]Filet rybny panierowany z dodatkami 17 zł[*]Pstrąg smażony lub gotowany w całości z dodatkami 26 zł[/lista][sc]GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY, OPINIE][/sc]Jak można przeczytać w poniższym poście, restauracja budzi sporo kontrowersji.[sc]RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PO REWOLUCJI [OPINIE][/sc]Jak zwykle to bywa, zdania na temat zrewolucjonizowanej restauracji Na skarpie są podzielone. Klienci skarżą się na czas oczekiwania, zarzutów co do jakości jedzenia w zasadzie nie ma.- Bardzo smaczna kuchnia, pyszne desery oraz fantastyczna, przemiła obsługa, która informuje o ilości czasu oczekiwania na danie. Jesteśmy po wielkim wrażeniem i na pewno jeszcze odwiedzimy to miejsce- uważa pani Monika, która odwiedziła restaurację Na Skarpie po Kuchennych Rewolucjach.-Jedzenie bardzo pyszne, szarlotki takiej dobrej jak tu nigdy nie jadłam. Ale daje 2 ze względu na czas oczekiwania 1,5 h !!!- podsumowała swoją wizytę w restauracji Na skarpie pani Karolina. - Stolik mieliśmy na 7 osób, gdzie każda dostała danie oddzielnie. A najlepsze było to jak zamówiliśmy deser i kawę( podano kawę, a deser przeniesiono pół godz później! !!!!)-Byłam z rodziną i jestem zawiedziona.Kartę dostaliśmy po pół godzinie(po interwencji).Dwie osoby zamówiły zupę,którą dostali po półtorej godz.Kelner był nieprzytomny i zestresowany,mylił się w zamówieniach.Drugie dania wjechały po dwóch godzinach.Byliśmy wściekli i głodni- opowiada pani Maria swoją wizytę w Na skarpie po Kuchennych Rewolucjach. Polska Press
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE]Przy ul. Kościuszki w Radziejowie mieści się restauracja NA SKARPIE. To właśnie pod ten adres trafiła w kolejnym odcinku Magda Gessler. Znana restauratorka przyjrzała się pracy kucharzy, spróbowała menu i podjęła próbę naprawy lokalu. Czy restaurację Na skarpie udało się poddać Kuchennym Rewolucjom? Z jakim efektem? Jakie są opinie gości o restauracji Na skarpie w Radziejowie? Czy wprowadzone przez Magdę Gessler menu smakuje gościom? Przekonamy się już 13 kwietnia o godz. 21:30. Podczas emisji odcinka programu, w którym bohaterem będzie restauracja Na skarpie. GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE]

RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PRZED WIZYTĄ MAGDY GESSLER

Właścicielem restauracji Na skarpie jest Mateusz. Lokal, który z pewnością pamięta czasy PRL-u, przejął parę lat temu. Murowany budynek i jego wnętrze były mocno zniszczone i zaniedbane. Mateusz zrobił remont, ale nie przyniósł on oczekiwanych zmian. Brakowało także pomysłu na ciekawe menu. Dość szybko okazało się, że interes nie idzie jak trzeba i lokal zamiast zysków przynosi straty...

GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW PRZED KUCHENNYMI REWOLUCJAMI

Mateusz zdecydował się na organizację imprez okolicznościowych- miało to pomóc przetrwać lokalowi.Drugą pomocą i desperackim krokiem właściciela było wezwaniem mamy. Mama Mateusza pracowała już jako kucharka w zakonie oraz prowadziła kuchnię dla ubogich - miała więc spore doświadczenie w gastronomii. imprezy okolicznościowe stały się głównym źródłem utrzymania restauracji Na Skarpie. Lokal zaczął działać już wyłącznie w weekendy, w tygodniu ze względu na brak gości jest zamknięty.

GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY] PRZED REWOLUCJĄ

Zupy

  • Zupa grzybowa z makaronem 5 zł
  • Kapuśniak z białej kapusty 5 zł
  • Kluski ziemniaczane z białym serem skwarkami i zasmażaną kapustą 12 zł

GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE]

Dania na słodko

  • Naleśniki z serem 14 zł
  • Pierogi leniwe 14 zł
  • Placuszki z jabłkami 12 zł
  • Placki ziemniaczane 10 zł

Obiady

  • Pieczeń z karkówki w sosie z dodatkami 19 zł
  • Kotlety mielone z dodatkami 16 zł
  • Schabowy tradycyjny z dodatkami 17 zł
  • Schabowy xxl z dodatkami 22 zł
  • Filet z kurczaka panierowany z dodatkami 16 zł
  • De volaille z dodatkami 16 zł
  • Wątróbka drobiowa z dodatkami 15 zł
  • Filet rybny panierowany z dodatkami 17 zł
  • Pstrąg smażony lub gotowany w całości z dodatkami 26 zł

GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY, OPINIE]

Jak można przeczytać w poniższym poście, restauracja budzi sporo kontrowersji.

RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PO REWOLUCJI [OPINIE]

Jak zwykle to bywa, zdania na temat zrewolucjonizowanej restauracji Na skarpie są podzielone. Klienci skarżą się na czas oczekiwania, zarzutów co do jakości jedzenia w zasadzie nie ma.

- Bardzo smaczna kuchnia, pyszne desery oraz fantastyczna, przemiła obsługa, która informuje o ilości czasu oczekiwania na danie. Jesteśmy po wielkim wrażeniem i na pewno jeszcze odwiedzimy to miejsce- uważa pani Monika, która odwiedziła restaurację Na Skarpie po Kuchennych Rewolucjach.

-Jedzenie bardzo pyszne, szarlotki takiej dobrej jak tu nigdy nie jadłam. Ale daje 2 ze względu na czas oczekiwania 1,5 h !!!- podsumowała swoją wizytę w restauracji Na skarpie pani Karolina. - Stolik mieliśmy na 7 osób, gdzie każda dostała danie oddzielnie. A najlepsze było to jak zamówiliśmy deser i kawę( podano kawę, a deser przeniesiono pół godz później! !!!!)

-Byłam z rodziną i jestem zawiedziona.Kartę dostaliśmy po pół godzinie(po interwencji).Dwie osoby zamówiły zupę,którą dostali po półtorej godz.Kelner był nieprzytomny i zestresowany,mylił się w zamówieniach.Drugie dania wjechały po dwóch godzinach.Byliśmy wściekli i głodni- opowiada pani Maria swoją wizytę w Na skarpie po Kuchennych Rewolucjach.

Wideo

Komentarze 5

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość
Byliśmy dziś w ala restauracji gęsia nóżka ,gąski nie sprubowaliśmy bo niebyło ,przystawkę dostaliśmy razem z daniem głównym,ogólnie szału niema,w smaku tylko sól i majeranek i ocet raczej pierwszej świeżości to nie było,powodzenia.
a
amatorka golonki

ja nie rozumiem jak mozna jeść skórę z golonki, przeciez to ochyda, je się tylko to co w środku, czyli miękkie gorące mięsko. jak widze, jak Magda Gessler upiera sie przy jedzeniu tej skóry to mam ochote zemdleć...

K
Krzyś

Restauracja z zewnątrz taka sobie, po wejściu sala jadalna pierwsza może być, druga tragedia, w ubikacji trzy szalety czynny tylko jeden damski. Zamówiłem dwa rosoły i dwa razy flaki. Okres oczekiwania na te dwa nie skomplikowane dania to ponad pół godziny !!!. Rosół zimny, przy flakach bardzo się namęczyłem aby wyłowić z cieczy jaką dostałem może ze trzy flaki. Moi znajomi pozostawiali zupy a mnie najbardziej smakowała woda z cytryną. Ludzie z innych stolików pozostawiali na wpół zjedzone dania. NIE POLECAM TEJ KNAJPY

i
iuuuui

nowoczesne i mobilne rozwiazania POS dla restauracji oraz kawiarni oferuje storyous com

Tam

Był zajadal ze smakiem kluski z Pasternak iem
A apropo artykułu z rana na temat przyrodzenia czy w sobotę będzie linijka do pomiaru i darmowy kaganiec na ptaka?????

Dodaj ogłoszenie