9 z 12
![Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/82/ae/64917c7cd7f11_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 7
Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto zrobić ją nieco wcześniej, by kapusta zmiękła i nabrała wyrazistszego smaku. Możesz ja przechować w lodówce nawet dwa dni.
10 z 12
![Surówka z młodej kapusty, ogórka i szczypiorku jest pyszna i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/bb/24/64917c9af1496_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 8
Surówka z młodej kapusty, ogórka i szczypiorku jest pyszna i chrupiąca. Podaj ją np. do szcznycli z indyka lub kotletów schabowych.
11 z 12
![Surówka z młodej kapusty i ogórka](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/97/fd/64917c8ea8232_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska