DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA] po KUCHENNYCH REWOLUCJACH

(ls)
[sc]GOSPODA GUBIN PRZED KUCHENNĄ REWOLUCJĄ[/sc]Gubin leży przy granicy polsko-niemieckiej. Właścicielką restauracji Gospoda przy ul. Pułaskiego jest Beata. Wcześniej prowadziła ona sklep odzieżowy z chińską odzieżą. Gdy biznes przestał się opłacać, Beata otworzyła restaurację. Już mija 9 lat odkąd Beata zajęła się gastronomią. Kobieta miała nadzieję, ze do Gospody będą przychodzić obywatele Niemiec, którzy czysto przyjeżdżają do Gubina na zakupy. Jako, że Gospoda mieści się nieopodal cmentarza, właścicielka liczyła na organizację styp...GUBIN DZIKA ŚWINIA [MENU, OPINIE][sc]GUBIN GOSPODA i WIZYTA MAGDY GESSLER[/sc]Beata miała sporo szczęścia, bo mimo, że nie była ona doświadczona w branży gastronomicznej, to trafiła na znakomitą kucharkę, Elżbietę. Szefowa kuchni nie tylko świetnie gotowała, ale organizowała pracę całej restauracji. Panie miały ze sobą także znakomite relacje, były przyjaciółkami. Niestety, dwa lata temu Elżbieta musiała zrezygnować z pracy w Gospodzie z powodu choroby.Więcej o Kuchennych Rewolucjach[sc]GUBIN GOSPODA i WIZYTA MAGDY GESSLER[/sc]Na miejsce Elżbiety właścicielka nie zatrudniła nowej kucharki. Sama podwinęła rękawy i zaczęła organizować pracę w kuchni i gotować. Niestety Gospoda zaczęła tracić klientów. Straty finansowe załamały Beatę. Zauważyli to pracownicy, którzy mieli problem z komunikacją z szefową. W dodatku zdarzało się, że szefowa nie przychodziła do Gospody i lokal całymi dniami bywał zamknięty. W końcu ekipa Gospoda poprosiła o pomoc MAGDĘ GESSLER.[sc]KUCHENNE REWOLUCJE: DZIKA ŚWINIA ZAMIAST GOSPODY[/sc]Podczas Kuchennych Rewolucji nie obyło się od ostrych słów krytyki ze strony Magdy Gessler. Znana restauratorka spróbowała potrwa serwowanych w Gospodzie. Zajrzała pod stoły, gdzie gromadził się kurz, i na zaplecze kuchni...i porozmawiała z pracownikami. Z Beatą, właścicielką, przeprowadziła poważną dyskusję. W końcu Magda Gessler postanowiła przeprowadzić w Gospodzie Kuchenne Rewolucje. Co się zmieniło?[sc]DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH[/sc]Batory Bielsko Biała Kuchenne RewolucjePrzed wejściem do restauracji przy ul. Pułaskiego w Gubinie pojawił się szyld...Dzika Świnia. Figurki tych zwierząt pojawiły się też we wnętrzu lokalu. Na ścianach pojawił się jasny liliowy kolory. Jasne akcenty ożywiły także bar i stoliki. Dzika Świnia stała się swojska i przytulna. Co znalazło się w MENU?[sc]DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH[/sc]Zgodnie z nazwą lokalu w Dzikiej Świni serwowana jest kuchnia z dziczyzny i ukraińska. W MENU królują: stek z dzika, sarny, zupy myśliwskie czy specjały kuchni kresowej. Jak zapowiada właścicielka Dzika Świnia będzie czynna codziennie- od poniedziałku do czwartku w godz. 11-21 oraz od piątku do niedzieli-godzinę dłużej.Batory Bielsko Biała Kuchenne Rewolucje[sc]DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH[/sc]Po Kuchennych Rewolucjach restauracja Dzika Świnia serwowała:[lista][*]Schabowy w panierce z grzybkami ziemniaki z cebulką i boczkiem oraz rzodkiewkę ze szczypiorkiem[*]Pieczeń z sosem chrzanowym puree ziemniaczane[*]Zupę dyniową z kurkami na wywarze z jelenia[*]Kotlety mielone z dzika w panierce z orzechów laskowych i suszonych grzybów oraz puree ziemniaczane i buraczki zasmażane[*]Dzik faszerowany w sosie z kurek podawany z kluskami śląskimi[*]Zupę pomidorową na rosole z jelenia z domowym makaronem [/lista] DZIKA ŚWINIA
Gubin, ul. Pułaskiego 154- pod ten adres dotarła MAGDA GESSLER w kolejnym odcinku KUCHENNYCH REWOLUCJI. W GOSPODZIE, bo tak dotychczas nazywał się lokal, znana restauratorka musiała wprowadzić sporo zmian. Przede wszystkim zmieniła nazwę restauracji- po KUCHENNYCH REWOLUCJACH nad wejściem pojawił się szyld DZIKA ŚWINIA. Jak zmieniło się MENU restauracji w GUBINIE? Jakie są OPINIE gości o restauracji DZIKA ŚWINIA?

GOSPODA GUBIN PRZED KUCHENNĄ REWOLUCJĄ

Gubin leży przy granicy polsko-niemieckiej. Właścicielką restauracji Gospoda przy ul. Pułaskiego jest Beata. Wcześniej prowadziła ona sklep odzieżowy z chińską odzieżą. Gdy biznes przestał się opłacać, Beata otworzyła restaurację. Już mija 9 lat odkąd Beata zajęła się gastronomią. Kobieta miała nadzieję, ze do Gospody będą przychodzić obywatele Niemiec, którzy czysto przyjeżdżają do Gubina na zakupy. Jako, że Gospoda mieści się nieopodal cmentarza, właścicielka liczyła na organizację styp...

GUBIN DZIKA ŚWINIA [MENU, OPINIE]

GUBIN GOSPODA i WIZYTA MAGDY GESSLER

Beata miała sporo szczęścia, bo mimo, że nie była ona doświadczona w branży gastronomicznej, to trafiła na znakomitą kucharkę, Elżbietę. Szefowa kuchni nie tylko świetnie gotowała, ale organizowała pracę całej restauracji. Panie miały ze sobą także znakomite relacje, były przyjaciółkami. Niestety, dwa lata temu Elżbieta musiała zrezygnować z pracy w Gospodzie z powodu choroby.

Więcej o Kuchennych Rewolucjach

GUBIN GOSPODA i WIZYTA MAGDY GESSLER

Na miejsce Elżbiety właścicielka nie zatrudniła nowej kucharki. Sama podwinęła rękawy i zaczęła organizować pracę w kuchni i gotować. Niestety Gospoda zaczęła tracić klientów. Straty finansowe załamały Beatę. Zauważyli to pracownicy, którzy mieli problem z komunikacją z szefową. W dodatku zdarzało się, że szefowa nie przychodziła do Gospody i lokal całymi dniami bywał zamknięty. W końcu ekipa Gospoda poprosiła o pomoc MAGDĘ GESSLER.

KUCHENNE REWOLUCJE: DZIKA ŚWINIA ZAMIAST GOSPODY

Podczas Kuchennych Rewolucji nie obyło się od ostrych słów krytyki ze strony Magdy Gessler. Znana restauratorka spróbowała potrwa serwowanych w Gospodzie. Zajrzała pod stoły, gdzie gromadził się kurz, i na zaplecze kuchni...i porozmawiała z pracownikami. Z Beatą, właścicielką, przeprowadziła poważną dyskusję. W końcu Magda Gessler postanowiła przeprowadzić w Gospodzie Kuchenne Rewolucje. Co się zmieniło?

DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH

Batory Bielsko Biała Kuchenne Rewolucje

Przed wejściem do restauracji przy ul. Pułaskiego w Gubinie pojawił się szyld...Dzika Świnia. Figurki tych zwierząt pojawiły się też we wnętrzu lokalu. Na ścianach pojawił się jasny liliowy kolory. Jasne akcenty ożywiły także bar i stoliki. Dzika Świnia stała się swojska i przytulna. Co znalazło się w MENU?

DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH

Zgodnie z nazwą lokalu w Dzikiej Świni serwowana jest kuchnia z dziczyzny i ukraińska. W MENU królują: stek z dzika, sarny, zupy myśliwskie czy specjały kuchni kresowej. Jak zapowiada właścicielka Dzika Świnia będzie czynna codziennie- od poniedziałku do czwartku w godz. 11-21 oraz od piątku do niedzieli-godzinę dłużej.

Batory Bielsko Biała Kuchenne Rewolucje

DZIKA ŚWINIA GUBIN [dawna GOSPODA]po KUCHENNYCH REWOLUCJACH

Po Kuchennych Rewolucjach restauracja Dzika Świnia serwowała:

  • Schabowy w panierce z grzybkami ziemniaki z cebulką i boczkiem oraz rzodkiewkę ze szczypiorkiem
  • Pieczeń z sosem chrzanowym puree ziemniaczane
  • Zupę dyniową z kurkami na wywarze z jelenia
  • Kotlety mielone z dzika w panierce z orzechów laskowych i suszonych grzybów oraz puree ziemniaczane i buraczki zasmażane
  • Dzik faszerowany w sosie z kurek podawany z kluskami śląskimi
  • Zupę pomidorową na rosole z jelenia z domowym makaronem

Zobacz też: EL TORO KUCHENNE REWOLUCJE W ŁODZI

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

B
Buru

Knajpa nie działa właśnie zmienia się właściciel...

Dodaj ogłoszenie