MKTG SR - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Bortniczuk: Śląsk to nie frajerzy! Tamta drużyna to byli frajerzy

Bortniczuk: Śląsk to nie frajerzy! Tamta drużyna to byli frajerzy

Podwyżka w krakowskich przedszkolach. O ile wzrośnie stawka za pobyt dziecka?

Podwyżka w krakowskich przedszkolach. O ile wzrośnie stawka za pobyt dziecka?

Polecamy

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Praca z "pośredniaka" za grubo ponad 10 tys. złotych? Chętnych... nie ma

Praca z "pośredniaka" za grubo ponad 10 tys. złotych? Chętnych... nie ma

Trwa walka z czasem. Kluczowa decyzja 20 czerwca. A Włosi wariują i straszą [WIDEO]

O TYM SIĘ MÓWI
Trwa walka z czasem. Kluczowa decyzja 20 czerwca. A Włosi wariują i straszą [WIDEO]