1/9
Upieczony pasztet z białej fasoli urozmaici świąteczne menu....
fot. Anna Daniluk

Pasztet z białej fasoli

Upieczony pasztet z białej fasoli urozmaici świąteczne menu. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania pasztetu z białej fasoli.

2/9
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

3/9
Fasolę z puszki wsyp do miski, dodaj musztardę, zioła i...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z białej fasoli. Etap 2

Fasolę z puszki wsyp do miski, dodaj musztardę, zioła i przyprawy i dokładnie wymieszaj. Następnie zmiksuj blenderem na gładką masę.

4/9
Do zmiksowanej fasoli dodaj upieczone i wystudzone warzywa i...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z białej fasoli. Etap 3

Do zmiksowanej fasoli dodaj upieczone i wystudzone warzywa i zmiksuj na jednolitą masę.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Wypoczynek nad wodą. W Łodzi otwierają się odkryte pływalnie i miejskie kąpieliska

Wypoczynek nad wodą. W Łodzi otwierają się odkryte pływalnie i miejskie kąpieliska

Zobacz również

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Ekipa Naszego Nowego Domu znów w regionie łódzkim

Ekipa Naszego Nowego Domu znów w regionie łódzkim