Jak wyznała jakiś czas temu, z powodu pandemii straciła apetyt, ponieważ jedzenie w samotności nie sprawia jej przyjemności. Jej przemiana częściowo wynika właśnie z tego faktu, jednak w głównej mierze to zasługa zmiany nawyków żywieniowych. O swojej „diecie cud” restauratorka opowiedziała w rozmowie z „Fleszem”.
- Na mięso pozwalam sobie na nie tylko raz w tygodniu. Kiedy nie pracuję i mogę zarządzać własną dietą, jem cztery lekkie posiłki dziennie, głównie warzywa z dodatkiem kwiatów i ziół z mojego ogrodu. Co dwie godziny wypijam szklankę ciepłej wody z cytryną, zaparzam też czarną herbatę z dużą ilością mięty i piję werbenę – mówi.
Ponadto zdradziła, że pozwala sobie dziennie tylko na jedną kromkę chleba żytniego, a jej dieta opiera się przede wszystkim na warzywach. Na pytanie o uprawianie sportu odpowiada natomiast:
- Moim ukochanym sportem jest praca. Właśnie otworzyliśmy dziesięć kawiarni Ice Queen Magda Gessler Cafe, w których serwujemy kawę, czekoladki i moje lody.
SIRTFOOD. Na tej diecie Adele schudła 50 kg. Na czym ona pol...
Botoks 2.0? Naukowcy potwierdzają
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?