Dieta Doroty Dody Rabczewskiej: bez cukru, glutenu, laktozy i czerwonego mięsa. Co gwiazda je, aby tak wyglądać? 4.07.2022
Doda była gościem w programie "Hejt Park" dziennikarza Krzysztofa Stanowskiego.
Opowiedziała na pytanie, jaką dietę stosuje, żeby wciąż wyglądać młodo, świeżo i mieć jędrne ciało.
Doda wyliczała: Nie jem cukru od wielu, wielu lat, nie spożywam laktozy, nie jem glutenu. Jem ryby, jajka, kaszę, orzechy, ryże, nasiona różne, warzywa. Także owoce, ale przez to, że są z fruktozą, to jem je do godziny 14. Ostatnio mi ktoś powiedział, że zupełnie nieświadomie całe właściwie życie robię tzw. okienko żywieniowe, czyli nie jem pięć godzin przed snem. Chcąc nie chcąc, robię sobie taki minipost codziennie. I dużo, dużo wody. Odkąd przestałam pić alkohol, wszystko się zmieniło. Uważam, że kobiety po 30. roku życia nie powinny w ogóle pić alkoholu i jeść czerwonego mięsa. Alkohol bardzo psuje urodę. Jak wykluczyłam te dwie rzeczy ze swojej diety, to... sami widzicie.
ZOBACZ ZDJĘCIA DODY PRZED LAT - KLIKNIJ DALEJ