2/15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Zmiksowane na pastę orzechy – ziemne, nerkowe, migdały lub...
fot. Baiba Opule/123RF

Masło orzechowe

Zmiksowane na pastę orzechy – ziemne, nerkowe, migdały lub inne – mają gęstą, lepką konsystencję i charakterystyczny zapach, przez co zastępują jajka w wypiekach takich jak brownie, lekkie ciasteczka czy naleśniki. Jednocześnie dodaje im sporo roślinnego białka.

Aby zastąpić 1 jajko, użyj 3 łyżek gładkiego masła orzechowego (60 g).

Zobacz również

Na drodze piłkarzy ŁKS. Kolejny   wymagający  rywal

Na drodze piłkarzy ŁKS. Kolejny wymagający rywal

Na nowej drodze życia. Marcin Gortat jest już żonaty! ZDJĘCIA wybranki

Na nowej drodze życia. Marcin Gortat jest już żonaty! ZDJĘCIA wybranki

Polecamy

Vosco EV2. Syrena z Kutna. Wkrótce premiera polskiego samochodu elektrycznego

Vosco EV2. Syrena z Kutna. Wkrótce premiera polskiego samochodu elektrycznego

Małachowski: Nie czuję się emerytem, spełniam marzenia

Małachowski: Nie czuję się emerytem, spełniam marzenia

Były napastnik Liverpoolu krytykuje PSG. "Z nimi jest słabsze"

Były napastnik Liverpoolu krytykuje PSG. "Z nimi jest słabsze"

Dodaj ogłoszenie