9 z 11
![Utrzyj masło mikserem, dodawaj wystudzoną masę i zapach...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/af/a9/6395d3d5417b2_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto pychotka. Krok 7.
Utrzyj masło mikserem, dodawaj wystudzoną masę i zapach śmietankowy. Wyłóż krem na blat ciasta i przykryj drugim, bezą do góry.
10 z 11
![Ciasto pychotka warto schłodzić przed podaniem. Smacznego!](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c0/98/6395da9cebc42_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto pychotka. Krok 8.
Ciasto pychotka warto schłodzić przed podaniem. Smacznego!
11 z 11
![Ciasto pychotka. Krok 9.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/27/a5/6395da98f0b95_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska