9 z 18
Na koniec dodaj startą marchewkę. Wymieszaj łyżką lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 7

Na koniec dodaj startą marchewkę. Wymieszaj łyżką lub zmiksuj na małych obrotach.

10 z 18
Podana porcja ciasta wystarcza na mała blaszkę. Ja użyłam...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 8

Podana porcja ciasta wystarcza na mała blaszkę. Ja użyłam formy o wielkości 22 x 22 cm.

11 z 18
Wylej ciasto do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 9

Wylej ciasto do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do nagrzanego na 170 stopni piekarnika. Piecz około 35 minut.

12 z 18
Gotowe ciasto wyjmij w formy i wystudź. Następnie przekrój...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 10

Gotowe ciasto wyjmij w formy i wystudź. Następnie przekrój je na dwa blaty.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Weekendowy festiwal CD-Action Expo w Atlas Arenie w Łodzi

Weekendowy festiwal CD-Action Expo w Atlas Arenie w Łodzi

Procesja Bożego Ciała przeszła ulicami centrum Łodzi

Procesja Bożego Ciała przeszła ulicami centrum Łodzi

Przed klasztorem w Brzezinach powstały kwiatowe dywany! To tradycja na Boże Ciało

Przed klasztorem w Brzezinach powstały kwiatowe dywany! To tradycja na Boże Ciało

Zobacz również

Apetyczne ciasta na Dzień Dziecka smakujące jak batonik. Wybieraj spośród 5 przepisów

Apetyczne ciasta na Dzień Dziecka smakujące jak batonik. Wybieraj spośród 5 przepisów

Lepsze niż szakszuka. Wystarczy zapiec w piekarniku. Niebo w gębie!

Lepsze niż szakszuka. Wystarczy zapiec w piekarniku. Niebo w gębie!