1/18
Ciasto marchewkowe z lukrem z serka
Masz ochotę na pyszne ciasto? Proponuję sprawdzony przepis na najlepsze ciasto marchewkowe z lukrem z kremowego serka. Zobacz, jak go wykonać. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/18
Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Przepis
Ciasto marchewkowe z tego przepisu smakuje, jak z najlepszej cukierni. Wyjątkowym dodatkiem jest kremowy, wyśmienity lukier z masła, cukru i serka. Zobacz na kolejnych zdjęciach wskazówki krok po kroku, jak zrobić taki smakołyk.
3/18
Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 1
Zacznij od umycia i obrania marchewki. Następnie zetrzyj ją na tarce na dużych oczkach. Możesz ją także zetrzeć za pomocą robota kuchennego ze specjalną nakładką do warzyw.
4/18
Ciasto marchewkowe z lukrem z serka. Krok 2
Podana w przepisie ilość marchewki to waga po obraniu i starciu. U mnie wystarczyły 3 marchewki na porcję 220 g.