Bez przerwy mierzy temperaturę, wilgotność powietrza i ciśnienie atmosferyczne. Do wyników tych pomiarów dopasowuje swoje ustawienia, żeby konkretna mieszanka parzona była zawsze w tych samych, precyzyjnie ustalonych dla niej warunkach.
- Maszyna ma trzy stanowiska (grupy) do parzenia kawy. Każde z nich współpracuje z oddzielnym bojlerem. Trzyma parametry bez względu na tempo pracy i liczbę parzonych kaw - mówi Sebastian Majtczak, właściciel kawiarni.
W menu lokalu jest ponad 80 rodzajów kawy przygotowywanych na bazie espresso. Jedną z najbardziej niezwykłych jest kawa "zamknięta" w kostkach lodu, przygotowywana ze świeżo zaparzonej i natychmiast zamrożonej kawy.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Wszyscy patrzyli na wyeksponowane krągłości Romanowskiej na ściance. Stylista ocenia
- Uważajcie na Sablewską za kółkiem! Kiedyś doprowadzi do wypadku! Ekspert wyjaśnia
- Iwona z "Sanatorium" straciła dziecko i męża. To wyznanie złamało nam serca
- Wspólny występ Roksany Węgiel i Kevina Mgleja w cieniu tragedii. Znamy szczegóły